Fatudakozó: erdészet, faipar, bútoripar (anyagok, termékek, gépek, eszközök, szerszámok, szolgáltatások)

NESTRO Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cég rövid neve: NESTRO Hungária Kft.

Ország: Magyarország

Megye: Baranya

Cím: 7630 Pécs Házgyár u. 2.

Telefon(ok): (72) 216-461

Adószám: 11921996-2-02

Fax: (72) 510-482

marketing@nestro.hu

Import (országok): Németország, Ausztria, Lengyelország

Létszám: 25

Bank: K&H Bank Zrt.

Alapítás éve: 1999

Tevékenység:
A Nestro Hungária Kft. az 1977-ben alapított német Nestro Lufttechnik GmbH magyar képviseleteként több mint 25 éve kezdte meg működését Pécsett. Mára közel 1 hektáros, modern infrastruktúrával ellátott iparterületen, gyárt ipari légtechnikai berendezéseket, és tartozékokat.
 
A NESTRO által kifejlesztett elszívó-, és szűrőberendezések optimális megoldást kínálnak a faiparon kívül mindenféle forgácsoló megmunkálással foglalkozó iparágban, valamint a hulladékhasznosításban tevékenykedő cégek számára.
A porelszívó rendszereknek köszönhetően nem csak a megmunkáló gépek működése biztosított, hanem pormentessé válik az üzem is, így az egészséges munkakörülmények is garantáltak. A Nestro termékek és szolgáltatások nagymértékben hozzájárulnak a munka és életkörülmények javításához.
A porelszívó berendezések tervezésében, gyártásában és telepítésében szerzett 40 éves tapasztalatnak köszönhetően a Nestro berendezései a csúcstechnológiát képviselik.
 
A kis műhelyektől a nagy üzemekig kerülnek kivitelezésre egyedi tervezésű elszívó rendszerek, amelyek az adott feladatra és kapacitásra optimalizáltak.
 
A tervezőmérnökök és a szakképzett helyszíni kivitelezők gondoskodnak az igények megfelelő, precíz és professzionális megvalósításáról.
 
 
Referenciák:
https://nestro.hu/referenciak

Referenciák:
Baka Béla Kft; Balaton Bútor Kft; Csercsics Faipari Kft; Délity Bútor Zrt; Erdért Zrt; Etsberger Kft; Ligna Trading Kft; OWI Zala Bt; Schumacher Kft; Viastein Kft; Golden Pallet Kft; Bayer Center Kft; Pápai Szakképzési Centrum

Cégvezetők:

Ternbach Aurél: ügyvezető

Adatok frissítve: 2024-05-21 08:05:03

 

Hirdetés