Fatudakozó: erdészet, faipar, bútoripar (anyagok, termékek, gépek, eszközök, szerszámok, szolgáltatások)

Termékek

Biobaushop Kft.

Cím: 5700 Gyula Temesvári út 57.

Adószám: 25147722-2-04

Létszám: 2

Tevékenység:
Steico hőszigetelő anyagok, fagyapot forgalmazása. Fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelem.

A BIOBAUSHOP Kft. tulajdonosai több mint 10 év nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek a természetes  építőanyagok gyártásában és forgalmazásában.  Büszkék vagyunk rá, hogy természetes építőanyagaink mentesek az egészségünkre ártalmatlan mesterséges adalékoktól, így mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre is ártalmatlanok. Cégünk a STEICO teljes termékpalettáját kínálja mérnöki tanácsadással.

A STEICO építési rendszerek jellemzői:  könnyű, tartós, hatékony és biztonságos. A picaon egyedüli gyártóként kínál a STEICO komplett, minősített rendszert: tartószerkezeti elemeket és természetes hőszigeteléseket, valamint a légtömörség eléréséhez szükséges kellékeket.

Természetes hőszigetelések minden alkalmazási területre.  A STEICO hőszigetelések télen és nyáron is kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, megvédik otthonát a nyári túlmelegedéstől, fokozott tűzbiztonságot biztosítanak. Egyedüli gyártóként kínál a STEICO a befújásos cellulóz szigetelés mellett, farost befújásos szigetelést.

 

 

Adatok frissítve: 2019-01-27 17:50:40

 

Hirdetés