Fatudakozó: erdészet, faipar, bútoripar (anyagok, termékek, gépek, eszközök, szerszámok, szolgáltatások)

Termékek

Kereskedelem
Termelés
Szolgáltatás
Bútor »  Fürdőszobabútor »  Egyéb bútor:......... » 

TBOSS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1095 Budapest Soroksári út 5. 7. em. 32.

Adószám: 13615879-2-43

Létszám: 84

Tevékenység:
Cégünk több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltunknak köszönhetően termékeink több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereinket részben a családias, vevőközpontú üzleti modellünknek köszönhetjük, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll.

Termékpalettánk folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapatunk folyamatosan fejleszti modelljeinket és újakat alkot. Változatos formavilágú kínálatunkat az egyéni igényeknek megfelelően rendszeresen módosítjuk a kiegészítők széles választékával.
Az alapanyagokat és szerelvényeket különös gonddal választjuk ki. Feldolgozásuk a környezettudatosságot mindenkor szem előtt tartva, korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünkben történik. Szakértelmünk, elhivatottságunk és minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként évről évre többeket ér el fürdőszobáink új világa.
Hisszük, hogy a fürdőszoba fontos része az otthonnak és a mindennapoknak, melyek itt vehetnek friss kezdetet, és a nap végén itt csendesedhetünk el. Bútoraink ezt a gondolkodásmódot testesítik meg, számtalan lehetőséget kínálva, hogy mindenki megalkothassa álmai fürdőszobáját.

Adatok frissítve: 2014-05-20 17:14:35

 

Hirdetés