Fatudakozó: erdészet, faipar, bútoripar (anyagok, termékek, gépek, eszközök, szerszámok, szolgáltatások)

Termékek

Kereskedelem
Termelés
Szolgáltatás
Bútor »  Fotel »  Kanapé » 

KÁRPIT DESIGN Kárpitosipari és Kereskedelmi Kft.

Cím: 6353 Dusnok Óvoda utca 1.

Adószám: 13110264-2-03

Létszám: 33

Tevékenység:
Bútorok, ülőbútorok gyártása.
100%-ban magyar, családi vállalkozásunk a Bács-Kiskun megyei Dusnok községben működik, ahol jelenleg kb. 50 fővel dolgozunk azon, hogy termékeink minden tekintetben kielégítsék vásárlóink igényeit. 

Jól dönt, ha a Comforte-család bármely tagját választja, hiszen modelljeink megtervezésénél több szempontot is figyelembe vettünk; kezdve a lakások egyéni adottságaitól, vevőink eltérő igényein át, a kényelmes és esztétikus megjelenésig.

Termékeink szemet-gyönyörködtető dísztűzése, az úgynevezett kéttűs varrás, mely a szépség és a tartósság záloga. Hullámrugó, bonellrugó felhasználásával hosszú távon az abszolút kényelmet biztosítjuk.

A klasszikus stílust képviselő, elegáns ülőgarnitúrák mellett - melyek az Ön által kiválasztott fabetéttel is rendelhetők - a modern, fémmel ötvözött, fiatalos stílusú bútorok is megtalálhatók modelljeink között.

[Comforte - Kárpit Design] Nem feledkeztünk meg a praktikus funkcióról; mint például az ággyá alakíthatóságról - akár mindennapi használatra is - vagy az ágyneműtartóról, lábtartós fotelről, és a széles elemválasztékról sem.

Bevonóanyagaink közé tartozik a valódi marhabőr, különböző textilbőrök, szövetek, Marco Clean-extra szövetek, a legváltozatosabb színekben. A kínálatunkban szereplő színek és formák szabadon variálhatók.

Adatok frissítve: 2014-05-20 17:14:35

 

Hirdetés